Skip to content

Modele de imprimeuri pe tricouri

2019 February 17
by Randy H. Milgrom

Tricourile personalizate sunt folosite in aproape orice circonstanta si situatie; sunt ideale pentru a Reflecta o Stare de Spirit sau o preferinta a purtatorului, Dar Si in domeniul afacerilor, intr-o Campanie de marketing, datorita posibilitatilor de Personalizare cu logo-ul sau produsul unei afaceri. Personalizarea se face prin imprimare cu cerneala speciala, direct in tesatura de Bumbac (minim 50%). Materialele pe care le folosim sunt de la producatori cunoscuti (Stedman, Adler, fruit du métier à tisser) ALE caror produse sunt 100% Bumbac si sunt Testate, tesaturile sunt speciale pentru Print DTG (direct PE tesatura) si rezista la Temperaturile ridicate DIN timpul transferului TERMIC. Dimensiéon maxima de printare pentru acest Material este aprox a3 (31 × 44 cm). DIN 2015 am investit continuu in Echipamente de productie. Te Poti baza PE Noi ca VEI Primi comanda la timp si la standardul nostru de calitate. Design-UL tău este cel mai élément important în Alegerea metodei de printare. Dacă este un Model Complex, cu multe Culori, gradienți sau dorești detalii asemănătoare celor obținute în Fotografie, atunci printul Digital este cea mai Bună alegere. “Colaborarea cu Printoteca este minunata. Dans fiecare proiect pe care l-am facut Impreuna AM, o comunicare eficienta si Apreciez mult proactivitatea si flexibilitatea echipei, timpul de executie scurt si calitatea film Excelenta a materialelor livrate. ” ITI garantam ca VEI Primi produsul asa cum TI l-ai fi Dorit în cazul volumelor mari, SERIGRAFIA este soluția rentabilă DIN Punct de Al costurilor. Această metodă este recomandată Când vorbim despre comenzi cu același Design și este folosită, în général, pentru tricourile promoționale ALE unui Brand, tricouri pentru asociații și ONG-URI etc. CopyPrint va ofera posibilitatea imprimarilor direct PE textile la o rezolutie de 1440 dpi, garantand astfel o calitate de exceptie.

Comenzile catre clientii Tai pot pleca in pachete personalizate cu brandul Tau. . Există o multitudine de metode de Personalizare a textilelor și, în principal, a tricourilor, fiecare cu caracteristicile sale și, implicite, Avantaje și dezavantaje. Dintre toate acestea se remarcă Două: DTG-UL (direct-to-Garment Print-în-țesătură) și SERIGRAFIA (făcând abstracție de transferul TERMIC si cel prin sublimare). AM făcut o Analize a metodelor de Personalizare pentru a o putea alege PE CEA Care encontre se potrivește cel mai bine: SERIGRAFIA poate reprezenta o soluție Când printezi un design simplu, Cu Maxim 6 Culori diferite, iar Decker detaliilor este păstrat la minim. Chiar și în aceste condiții, trebuie avută în, cantitatea de tricouri pe care dorești să o comanzi, așa cum Am spus mai sus. Avem serviciu externalizat de serigrafie pentru costuri reduse la volume mari. AM NEGOCIAT cu transportatorul nostru tarife négocier pentru ca tu sa te bucuri de cel mai bun pret pentru expedieri. Préturile sunt in euro si nu incluent TVA.

Comanda minima imprimare Print direct: 11 euros + TVA. Prietenos cu afacerile la inceput de tambour. Comanzi doar Cat ai nevoie. Aproape de Unirii sau Universitate Poti ajunge repede pentru Probe sau ajustari de moment Dacă dorești un numar MIC de tricouri, CEA mai Bună metodă este printul DTG. Aceasta se pretează pentru designerii la început de Drum care nu au un volum Mare de comenzi pentru același modèle. Printul Digital are avantajul de a nu necesita o cantitate fixă de tricouri care trebuiesc printate, astfel nu ai nevoie de o sumá de Bani pe care să o investești în stocuri. SERIGRAFIA înseamnă crearea unor măști – sau filtre – şi Aplicarea vopselei în repetate rânduri, în funcție de complexitatea modelului. Se aplică o singură culoare PE rând, iar DIN această cauză numărul de Culori care poate fi aplicat PE un Tricou este limitat.

Comments are closed.